Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra de mansarda FTT Thermo U8 Fakro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1044 €
Out Of stock
Descriere
Fereastra de mansarda FTT Thermo U8 Fakro

Structura inovatoare a ferestrelor FTT U8 Thermo asigura o izolatie termica excelenta si economii mari de energie. FTT U8 Thermo, cu un coeficient Uw = 0.58 W/m2K, sunt cele mai "calduroase" ferestre de mansarda de pe piata cu un singur pachet de geam termopan. Acest coeficient depaseste considerabil cerintele in domeniu, cerinte care vor intra in vigoare in anul 2021. FTT U8 Thermo sunt special destinate caselor pasive, fapt confirmt si de certificatul Passive House.

FTT U8 minimizeaza schimbul de caldura cu exteriorul, reducand astfel cheltuielile cu incalzirea locuintei pe timpul iernii sau racirea pe timpul verii.

Certificatul PASSIVE HOUSE pentru FAKRO FTT U8 Thermo
Structura inovatoare, conceputa pentru a fi utilizata in constructiile pasive, minimizeaza schimbul de caldura cu exteriorul.
Structura speciala cuprinde un geam supertermoizolator amplasat intr-o cercevea mai groasa - comparativ cu ferestrele obisnuite - si un sistem de cinci garnituri de etansare.

FTT U8 Thermo este un sistem compus din fereastra de mansarda FTT U8, rama de etansare EHV-AT Thermo si setul de izolare XDK.
geam pasiv U8 cea mai "calduroasa" fereastra de mansarda de pe piata cu un singur pachet de geam termopan
unghiul de instalare: de la 15 la 70 grade
set pentru izolare completa XDK (XDP si XDS)
XDK Set pentru izolatie completa

Setul pentru izolatie completa este alcatuit din folie permeabila la vapori, folie impermeabila si o izolatie durabila din lana naturala impregnata.

- Protejeaza eficient structura acoperisului impotriva patrunderii umezelii si minimizeaza pierderile de caldura.
- Montaj simplu si rapid.
- Fabricat in dimensiunile standard ale ferestrelor de mansarda
Trimite mesaj
Din Gura in Gura