Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ferestre de evacuare a fumului FSP P1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1698 €
Out Of stock
Descriere
Ferestre de evacuare a fumului FSP

Ferestrele de evacuare a fumului sunt parte a sistemului de ventilatie gravitationala a fumului si gazelor de ardere. In plus, ferestrele de evacuare a fumului permit ventilarea zilnica si luminarea incaperilor in care sunt montate. Modalitatea de deschidere face ca cerceveaua sa aiba si rol de protectie impotriva vantului atunci cand este deschisa. Se monteaza astfel incat marginea superioara a ferestrei deschise sa fie sub nivelul coamei.

Ferestrele FSP sunt echipate cu cate doua motoare electrice de 24V iar montajul acestora se face pe acoperisul cu panta cuprinsa intre 20 si 60 impreuna cu ramele de etansare speciale E_S
Ferestrele au fost certificate in conformitate cu prevederile normei EN 12101-2
FSP geam antiefractie P1
lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid
lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic cu aspect natural
unghiul de instalare: 20-60

Sistemul de desfumare permite deschiderea manuala sau automata a ferestrei de evacuare a fumului. Mai mult, fereastra FAKRO FSP constituie o cale de evacuare a persoanelor aflate in cladirea in care s-a declansat un incendiu si ajuta la localizarea sursei focului, facand astfel posibila stingerea mai rapida.

In cazul declansarii unui incendiu, senzorul de fum transmite un semnal centralei care, in mod automat, deschide fereastra de evacuare a fumului. Daca o persoana aflata in cladire detecteaza o posibila sursa a unui incendiu inainte ca fumul sa ajunga la senzor, fereastra poate fi deschisa printr-o simpla apasare a butonului de alarma RT 45.

Sistemul asigura si functia de ventilare zilnica prin intrerupatorul LT 84U. Dupa expirarea timpului setat pentru ventilare, fereastra este inchisa in mod automat. Este, de asemenea, posibila integrarea in sistem a unui senzor de ploaie ZRD care va inchide automat fereastra in cazul ploii. In acest sistem, semnalul transmis de catre senzorul de fum este prioritar. Prin urmare, in cazul declansarii uni incendiu, senzorul de ploaie ZRD nu va inchide fereastra indiferent de conditiile meteorologice.
Sistemul de ventilatie gravitationala a fumului si gazelor de ardere  Punerea in functiune a sistemului
Pentru a pune in functiune sistemul de evacuare a fumului, este necesara conectarea centralei la o sursa de curent de 230V AC si, ulterior, conectarea prin cabluri a celorlalte componente ale sistemului. Lungimea cablurilor necesare depinde de configurarea fiecarui sistem. Modalitatea de conectare este prezentata in instructiunile de montaj.

ATENTIE! Punerea in functiune a sistemului trebuie facuta de catre firme autorizate! Revizia sistemului trebuie efectuata la fiecare 6 luni.

Toate componentele sistemului sunt certificate.

Caracteristici:  

evacuarea fumului si a gazelor de ardere in cazul unui incendiu;
posibilitatea de deschidere automata sau manuala a ferestrei de evacuare a fumului FSP in cazul unui incendiu contribuie la siguranta persoanelor aflate in cladire;
functie de ventilare zilnica, fereastra putand fi deschisa si inchisa in mod automat dupa o perioada de timp setata pentru ventilare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura