Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra de mansarda Panoramica Optilight VK

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350 €
Out Of stock
Descriere
Fereastra de mansarda Panoramica Optilight VK

Fereastra de mansarda Panoramica optilight VK este o fereastra  din lemn cu clapeta de ventilatie pentru confort si functionalitate de utilizare. Designul balamalei permite deschiderea ferestrei vk pana la 45 , ceea ce asigura accesul liber la fereastra deschisa. O fereastra deschisa permite, de asemenea, o vedere larga a exteriorului si o iesire la acoperis, de exemplu pentru lucrari de intretinere.

Acest produs este disponibil in trei dimensiuni cele mai populare:  78x98, 78x118, 78x140

Fereastra de mansarda Panoramica optilight VK este echipata cu clapeta de ventilatie amplasat in partea superioara a cadrului, cu reglare manuala. Ofera ventilarea camerei cu aer proaspat atunci cand fereastra este inchisa, pana la 19 m 3 / h (cu o diferenta de presiune de 10 Pa).

Manerul estetic situat in partea inferioara a canelului serveste la inchidere. Permite blocarea ferestrei in trei pozitii: inchidere stransa si in doua pozitii de micro-deschidere.

O mare zona eficienta de geamuri pentru ferestre usureaza iluminarea camerei. Ferestrele sunt echipate cu o unitate de geam cu o camera de 24 mm grosime, care asigura parametri de izolare termica si fonica foarte buni. Coeficientul de transfer de caldura pentru sticla este Ug = 1,1 W / m 2 K, coeficientul de transfer de caldura pentru geam este Uw = 1,3 W / m 2 K.
Spatiul dintre geamuri este umplut cu gaz inert, sticla interioara are un strat cu emisii reduse care reflecta razele de caldura . Acest lucru va permite sa reduceti pierderea de caldura iarna si sa reduceti incalzirea vara.

Fereastra este disponibila, de asemenea, intr-o versiune non-standard, cu un geam extern cu autocuratare (VKC), care limiteaza acumularea de murdarie pe sticla, ceea ce face mai usoara pastrarea geamului exterior curat.

Avantajul acestei solutii este o iluminare interioara mai buna, o estetica ridicata a conexiunii, functionalitatea si posibilitatea spalarii geamului exterior atat in ??ferestrele cu pivot, cat si pe clapete. Atat ferestrele panoranice Optilight VK, cat si versiunile VB si B folosesc acelasi rama de etansae  universala, ceea ce inseamna ca ferestrele pastreaza un aspect uniform din exterior.

Ferestrele de mansarda Panoramice optilight VK se pot monta impreuna cu ferestrele de mansarda b, vb, d Po, vb-w, tlp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura