Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra de mansarda PVC Optilight TLP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 €
Out Of stock
Descriere
Fereastra de mansarda PVC Optilight TLP

Fereastra de mansarda PVC Optilight TLP este o fereastra din pvc cu o structura rotativa realizata din profile din PVC de inalta calitate, care sunt intarite cu un miez de otel.Fereastra construita in acest fel este durabila, iar intretinerea este limitata la minimul necesar. Materialul din care este confectionat nu absoarbe umezeala.

Fereastra de mansarda pvc Optilight TLP este special conceputa pentru camere cu umiditate ridicata (bucatarii, bai, sali de baie, spalatorii).

Avantajul structurii geamului rotativ este posibilitatea unei spalari confortabile si sigure a suprafetei exterioare a ferestrei. Fereastra de mansarda se roteste la 180 si cu ajutorul zavorului poate fi blocata pentru spalare. Profilele exterioare sunt realizate din tabla de aluminiu, de culoare gri ral (7022) datorita careia fereastra se potriveste perfect cu culorile tipice ale materialelor de acoperis

Sistemul de etansare a ferestrei asigura o etanseitate ridicata, limitand atat pierderile de caldura, cat si elimina scurgerile de apa pluviala.

Manerul situat in partea de jos a ferestrei ofera o functionare convenabila. Chiar si in cazul ferestrelor montate mai sus, nu trebuie sa folosim, de exemplu, un scaun pentru a le deschide. Metoda de inchidere a ferestrei, pe langa inchiderea stransa, ii permite sa ramana in microfunctie, datorita careia putem ventila incaperea.

Fereastra TLP este echipata cu o geam termopan. Sticla securizata exterioara are o rezistenta crescuta la deteriorarea mecanica, de exemplu la grindina. Acoperirea cu emisii reduse pe geamul interior in timpul iernii reduce pierderile de caldura, iar vara reduce incalzirea incaperilor. Fereastra are un coeficient de transfer de caldura Uw = 1,3 W / mK.
Coeficientul de transfer al caldurii pentru unitatea de geam este Ug = 1,1 W / mK .

Fereastra are balamalelel montate din fabrica pentru montarea ferestrei pe barele din structura acoperisului. Instalarea ferestrei nu necesita abilitati suplimentare din partea instalatorului, deoarece nu difera semnificativ de instalarea unei ferestre de mansarda  din lemn.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura