Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra acoperis terasa DXC-C P2 Fakro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

524 €
Out Of stock
Descriere
Fereastra acoperis terasa DXC-C P2 Fakro fara deschidere
- Formele special proiectate ale profilelor ferestrelor pentru acoperisuri terasa ofera o suprafata vitrata cu pana la 16% mai mare, comparativ cu cea a ferestrelor similare fabricate de alti producator

- Tocul ferestrelor pentru acoperis terasa este fabricat din profile PVC multicamerale, umplute cu material izolator. Partea superioara a ferestrelor este dotata cu o cupola durabila din policarbonat, caracterizata de o rezistenta ridicata la impact si conditii meteorologice nefavorabile. Acoperirile speciale de pe suprafata exterioara si interioara a cupolei protejeaza impotriva radiatiilor UV.
Cupola poate fi transparenta D_C-C sau mata D_C-M (la acelasi pret).

-Ferestrele sunt disponibile cu doua variante de geam:
1) Ferestre cu geam triplucameral, pasiv, U8 (VSG), cu coeficient termic pentru intreaga fereastra Uw=0,72 W/mK,
conform EN 12567-2. De remarcat faptul ca, in conformitate cu EN1873, coeficientul termic pentru ferestrele cu
dimensiunea 120x120cm este Uw=0,55 W/mK, ceea ce le face ideale pentru a fi folosite in cladiri foarte eficiente
energetic, inclusiv in case pasive.
2) Ferestre cu geam anti-efractie P2, avand coeficientul termic pentru intreaga fereastra Uw=1,2 W/m2
K, conform EN 12567-2.
Aceasta este un rezultat cu 14% mai bun, comparativ cu solutiile altor producatori

-O gama larga de dimensiuni standard.
- Ferestrele pot fi montate pe extensii ale tocului XRD sau XRD/W de 15 cm (de exemplu, pentru montaj in acoperisuri verzi).
- Unghiul de instalare: intre 0 si 15 grade.
- Designul ferestrelor permite dotarea acestora cu accesorii, atat interioare cat si exterioare

STRUCTURA

Fereastra acoperis terasa DXC-C P2 (cu cupola) pentru acoperisuri terasa sunt echipate standard cu geamuri anti-efractie laminate clasa P2A. Geamul P2 are un sistem inovator (in curs de patentare) de montaj al cupolei, sistem care ii creste rezistenta la efractie. Cupola este fabricata din policarbonat durabil, caracterizat prin rezistenta ridicata la impact si conditii meteo nefavorabile. Acoperirile speciale de pe suprafetele (interioara si exterioara) cupolei protejeaza impotriva radiatiilor UV.

PARAMETRII
Coeficientul de transmitanta termica pentru intreaga fereastra acoperis terasa DXC-C P2 este U=1.2 W/m2K (conform EN 12567-2), un rezultat cu 14% mai bun comparativ cu solutiile altor producatori. Ferestrele sunt fabricate si in versiunea cu geam triplucameral U8. In acest caz, coeficientul de transmitanta termica pentru intreaga fereastra D_C U8 este U=0.72 W/m2K (conform EN 12567-2) (U=0.55 W/m2K conform EN 1873), fiind ideale pentru cladiri pasive sau cu eficienta energetica ridicata.

ACCESORIILE
Structura permite dotarea acestor Fereastre acoperis terasa DXC-C P2 atat cu accesorii exterioare cat si cu accesorii interioare. Sistemul de profile in curs de patentare permite instalarea rulourilor exterioare pe unitatea de geam aflata sub cupola, protejandu-le astfel de eventuale deteriorari cauzate de rafale puternice de vant.

UNGHIUL DE INSTALARE Fereastra acoperis terasa DXC-C P2
Ferestrele tip C pentru acoperis terasa pot fi utilizate pe acoperisuri cu inclinatia cuprinsa intre 0 si 15 grade.

DIMENSIUNILE DISPONIBILE
Gama de dimensiuni disponibile este adaptata celor mai comune dimensiuni ale luminatoarelor vechi, facand astfel posibila inlocuirea rapida si simpla a acestora cu ferestre pentru acoperis terasa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura