Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra acoperis terasa Fakro DEG P2 actionare electrica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1105 €
Out Of stock
Descriere
Fereastra acoperis terasa Fakro DEG P2 actionare electrica
ferestre operate manual cu ajutorul tijei ZSD cu lungimea de 2,2 m inclusa in pachet. Tija ZSD cu lungimea de 3,3 m poate fi achizitionata separat;
- deschiderea cercevelei: 30 cm.

Noua linie de ferestre D_G este o extindere a gamei de produse pentru acoperisuri terasa.
La constructia acestor ferestre sunt utilizate solutii tehnice avansate care, imbinand designul inovator al ferestrelor tip F cu lemente din constructia ferestrelor tip C, le asigura acestora o inalta performanta.
- asigura lumina naturala din abundenta;
- sunt echipate cu geam antiefractie acoperit cu un modul de sticla suplimentar;
- pot fi produse si in dimensiuni non-standard.

Structura ferestrelor D_G este asemanatoare celor de tip C. In partea de sus, fereastra este acoperita cu un modul suplimentar, alcatuit din sticla securizata cu grosimea de 4 mm sau 6 mm, in functie de dimensiunea ferestrei, si din profile speciale de aluminiu vopsit negru. Modulul din sticla este premontat din fabrica, reducand astfel semnificativ timpul necesar montajului acestor ferestre.
- Constructia ferestrelor asigura o izolare termica foarte buna, datorita profilelor PVC multicamerale umplute cu material izolator. Coeficientul de transfer termic pentru intreaga fereastra este Uw=0.92 W/m2 K, cu 35% mai bun decat solutiile altor producatori.
- Formele special proiectate ale profilelor ferestrelor pentru acoperisuri terasa ofera o suprafata vitrata cu pana la 16% mai mare, comparativ cu cea a ferestrelor similare fabricate de alti producatori.
- Sunt echipate cu geam antiefractie P2, cu sticla interioara laminata clasa P2A, care ofera siguranta in utilizare. Optional, sunt disponibile cu geam P4, laminat anti-efractie clasa P4A.
- Pe langa dimensiunile standard, ferestrele tip G pot fi fabricate in orice alta dimensiune cuprinsa intre 60x60 si 120x220cm.
Acest lucru permite inlocuirea ferestrelor existente, de multe ori in dimensiunui non-standard, ce nu mai indeplinesc cerintele actuale privind izolarea termica.
- Ferestrele pot fi montate pe extensii ale tocului XRD sau XRD/W de 15 cm (de exemplu, pentru montaj in acoperisuri verzi).
- Unghiul de instalare: intre 2 si 15 grade.
- Designul ferestrelor permite dotarea acestora cu accesorii interioare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura