Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra acoperis terasa electrica Fakro DEF DU6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1420 €
Out Of stock
Descriere
Fereastra acoperis terasa electrica Fakro DEF DU6
ferestre actionate electric prin intermediul sistemului Z-Wave;
- dotate cu telecomanda si senzor de ploaie;
- deschiderea cercevelei: 15 cm.

asigura lumina naturala din abundenta datorita factorului de transimie a luminii mult mai bun;
- au o constructie robusta, datorita tipului de geam utilizat: un singur pachet de geam termopan, mai gros decat la varianta cu cupola, si cu foaia exterioara mai mare (acopera toata suprafata ferestrei);
- pot fi produse si dimensiuni non-standard (intre 60x60 cm si 120x220 cm);
- sunt disponibile, de asemenea, in varianta ColourLine, care ofera posibilitatea finisarii ferestrei in orice culoare din gama RAL Classic;
- au rezistenta mare la foc (clasa B, conform EN 13501-1);
- se caracterizeaza prin cea mai inalta clasa (5) de rezistenta la impact - 950mm (conform EN 14351-1);
- sunt mai usor de intretinut deoarece foaia exterioara acopera toata suprafata ferestrei

Formele special proiectate ale profilelor ofera o suprafata vitrata cu pana la 16% mai mare, comparativ cu cea a ferestrelor similare fabricate de alti producatori.
- Tocul este fabricat din profile PVC multicamerale, umplute cu material izolator. Sunt dotate cu geamuri inovatoare. Sticla exterioara reflecta radiatia solara si este securizata, iar sticla interioara este antiefractie clasa P2A. In cazul spargerii geamului interior, piesele de sticla nu constituie un risc, deoarece acestea raman pe folie.
- Pe langa dimensiunile standard, ferestrele tip F pot fi fabricate in orice alta dimensiune cuprinsa intre 60x60 si 120x220 cm. Acest lucru permite inlocuirea ferestrelor existente, de multe ori in dimensiunui non-standard, ce nu mai indeplinesc cerintele actuale privind izolarea termica.
- Ferestrele pot fi montate pe extensii ale tocului XRD sau XRD/W de 15 cm (de exemplu, pentru montaj in acoperisuri verzi).
- Unghiul de instalare: intre 2 si 15 grade.
- Designul ferestrelor permite dotarea acestora cu accesorii, atat interioare cat si exterioare.
- Sunt disponibile cu doua variante de geam:
1) Ferestre cu geam pasiv triplucameral DU8, avand coeficientul termic pentru intreaga fereastra Uw=0,64 W/m2K, conform EN 14351-1. Acest coeficient le recomanda pentru a fi utilizate in cladiri foarte eficiente energetic, inclusiv case pasive.
2) Ferestre cu geam eficient energetic dublucameral DU6, avand coeficientul termic pentru intreaga fereastra Uw=0,70 W/m2 K, conform EN 14351-1.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura