Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra acoperis terasa fara deschidere DXF DU8 Fakro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1489 €
Out Of stock
Descriere
Fereastra acoperis terasa fara deschidere DXF DU8 Fakro structura
Ferestrele tip F pentru acoperis terasa au un aspect elegant, modern si sunt caracterizate prin parametri excelenti de izolare termica. Structura este asemanatoare cu cea a ferestrelor cu cupola, principala diferenta fiind tipul geamului utilizat si tehnologia moderna utilizata pentru lipirea acestuia, rezultatul fiind un aspect estetic si inovator.

Designul inovator al ferestrelor FAKRO DEF pentru acoperis terasa a fost recompensat cu prestigiosul premiu Red Dot Design.

FERESTRELE D_F  - VARIANTA COLOURLINE

Inovatoarele ferestre D_F ColourLine ofera posibilitatea finisarii in orice culoare din gama RAL Classic, potrivindu-se perfect oricarui acoperis

IZOLAREA FONICA

Ferestre cu geam pasiv triplucameral DU8, avand coeficientul termic pentru intreaga fereastra Uw=0,64 W/m2K, conform EN 14351-1. Acest coeficient le recomanda pentru a fi utilizate in cladiri foarte eficiente energetic, inclusiv case pasive.

ACCESORIILE
Structura permite utilizarea accesoriilor, atat interioare cat si exterioare. Accesoriile exterioare protejeaza impotriva supraincalzirii, in timp ce accesoriile interioare permit controlul cantitatii de lumina din incapere si sunt un element decorativ.

UNGHIUL DE INSTALARE
Ferestrele tip F pot fi utilizate pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 2 si 15 grade.

DIMENSIUNILE DISPONIBILE
Gama de dimensiuni disponibile este adaptata celor mai comune dimensiuni ale luminatoarelor vechi, facand astfel posibila inlocuirea rapida si simpla a acestora cu ferestre pentru acoperis terasa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura